NEWSLETTER

Aboneaza-te la Newsletter

Alăturați-vă listei noastre, rămâneți la curent cu promoțiile noastre.

Despre Top Insecticid

Importator autorizat in Romania pentru produse : insecticide, raticide, rodenticide, larvecide, capcane adezive rozatoare, dezinfectanti. O companie tanara, in plina dezvoltare, scopul nostru fiind acela de a oferi clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate la preturi rezonabile.

Produsele EFESTO CHEMICAL vizeaza combaterea daunatorilor cu efecte optime si remanente in timp: daunatori comuni de depozite, hale, magazine, spatii comerciale, gradinite, scoli, bar restaurante, fastfood-uri etc. Oferim servicii complete de dezinsectie si deratizare dar si de dezinsectie dezinfectie sau dezinfectie deratizare prin partenerialul nostru cu firma SC SOLUTION ATAC SRL.

Suntem atât producător de produse pentru combaterea dăunătorilor cat şi distribuitori în Italia ale unor importante companii străine (cum ar fi PestWest, BASF, Degesch Detia, Sorex Ltd., Bells Labs, Dow AgroSciences, Trece).


Colkim, Italia

Colkim a fost fondată în 1964 de către Giorgio Albertazzi, deoarece el si-a dat seama că piaţa are nevoie de un producător de produse de control al rozătoarelor şi insectelor.

Aceasta idee a fost urmata apoi de multe îmbunătăţiri de-a lungul anilor, cum ar fi alegerea de comercializare a produselor şi echipamentelor, în scopul de a satisface nevoile acestui segment. Susanna şi Carlo, fiica şi fiul lui Giorgio, au decis să calce pe urmele tatălui, aducand companiei energie si ideei noi, permiţând astfel Colkim să continue să crească şi sa ajunga la pozitia actuala de lider de piaţă. Mulţi producători străini importanti au oferit produsele Colkim în calitate de distribuitor. Politica câştigătoare, chiar dacă riscante, a fost alegerea de a merge împotriva curentului. Scopul nostru principal a fost întotdeauna să cautam produse inovatoare şi de a le vinde prin intermediul unei echipe de experţi. Am ales întotdeauna piata „de calitate”. Toţi membrii echipei noastre cred cu tărie în importanţa competenţelor tehnice şi profesionalism, si sunt împotriva nepăsararii şi improvizaţie.

Dacă alegeţi Colkim, stii sigur ca te poti baza nu doar pe un furnizor serios, dar, de asemenea, pe un consultant tehnic, care este întotdeauna gata să răspundă la cereri şi care este mereu in cautare de noi soluţii.

Misiunea Colkim Italia: Fondată în 1964, cu sediul în Bologna, marca lider pe piaţa PCO în Italia. Misiunea noastra este de a consolida poziţia noastră de lider pe piaţa italiană in biocide şi să dezvoltam prezenţa noastră pe piaţa europeană.


Am răspuns la solicitările clienţilor noştri prin proiectarea unor idei noi cu ajutorul propriului studio de grafică şi al departamentului de marketing. Scopul nostru principal este de a căuta pentru produsele inovatoare, atât un furnizor serios cat si un consultant tehnic.

Noi lucram cu tehnicieni profesionişti şi profesori universitari în căutarea unor soluţie inovatoare şi laboratorul nostru este in cautare constanta de solutii si inovatii in ideea de a îmbunătăţi oferta noastră. Raspundem aşteptărilor clienţilor noştri, respectând aspectele de calitate, sociale şi de mediu. În acest sens, am primit certificarea de calitate UNI EN ISO 9001/2000 de către DNV (Det Norske Veritas Italia). Inovaţie, profesionalism, flexibilitate: acestea sunt calitatile Colkim.


TOP INSECTICID © Copyright 2013-2023. All Rights Reserved.

Securitate